Intersport Bogstadveien
Produkter
Kikkertsikter.
Plomberte våpen
Lyddempere
Les Baer. Pistoler.
Håndvåpen utstyr
Luftpistoler
Luftgeværer
Tilbud skyting
Håndvåpen ammunisjons priser.
Jaktbekledning
Riflepatroner priser
Rifler fin. 22 lr.
Hagler
Rifler grov
Håndvåpen
Brukte Våpen
Fottøy
Våpenskap
 
 
[Du står her: Våpenskap]

VÅPENSKAP OG SIKRING AV VÅPEN. 

Her følger en liten innføring i sikring av våpen og våpendeler (vital del på våpenet). Alle våpen skal i dag sikres i godkjent våpenskap/våpensafe, gjelder ikke luftgevær. Med sikring menes att hele våpenet eller vital del på våpenet, sluttstykket til rifle eller forskjefte til hagle skal låses inn i godkjent våpenskap/våpensafe, husk att magsinet ikke er en vital del på våpenet.  Våpenskapet eller våpensafen skal festes forsvarlig til vegg eller gulv om det veier under 300 kilo. Forsvarlig sikring, med det menes att det skal boltes eller skrues fast til veggen eller gulvet, det er ikke godkjent å feste det fast i lettvegg type gipsplate. Om det bare er lettvegger type gipsplate der du skal ha skapet stående må det festes fast i stenderverket. Det kom nye regler fra 1 Januar 2013 om våpenskap, sjekk med leverandøen att du får et nytt skap som er godkjent etter de nye reglene. 

 

Sikkring av våpen, vi fører Raufoss sin SAFEHOUSE dette er et lite skap på 20 liter som egner seg godt for de som har liten plass til våpenskap eller ikke trenger å lagre mer enn den vitale delen på våpenet. Denne våpensafen leveres med løs hylle, liten veske til sluttstykke på rifla eller andre ting samt bolter til å feste i veggen.

Våpensafen må festes i veggen da det kun veier ca 20 kilo.

    

  

Safehouse 20L. Lengde 42 cm. Bredde 25 cm. Dybde 18 cm. Vekt 20 kg. Kr 3190.-

SCANDINAVIAN SAFE.

Svensk sikkerhetsskap produsent som lager flere varrianter v våpenskap for både pistol og rifle/hagle. De lager skap i alle størelser og de har modeller både med nøkkel og kodelås. Vi fører noen modeller fra denne produsenten, vi har ikke skap utstilt i butikken men vi leverer skap i Oslo og Bærum. Pris for levering er kr 1000.- Da blir det kjørt hjem til deg og plassert der det skal være så fremt det er fremkommmelig. Det blir ikke boltet fast til veggen eller gulvet.

Scandinavian safe SP11.

Passer for intil 5 håndvåpen eller vitale deler.

Høyde. 45 cm.

Bredde. 35 cm.

Dybde 21 cm.

Vekt 45 kg.

UTGÅTT.

Scandinavian safe SP55N

Høyde 120 cm.

Bredde 35 cm.

Dybde 28 cm.

Vekt 71 kg.

UTGÅTT.

Scandinavian safe SP8.

Høyde 150 cm.

Bredde 50 cm.

Dybde 30 cm.

Vekt 130 kg.

UTGÅTT.

                                                     

                                                                                                  

 
Nyheter
 
 
Utviklet av Bysant AS