Intersport Bogstadveien
Produkter
Kikkertsikter.
Plomberte våpen
Lyddempere
Les Baer. Pistoler.
Håndvåpen utstyr
Luftpistoler
Luftgeværer
Tilbud skyting
Håndvåpen ammunisjons priser.
Jaktbekledning
Riflepatroner priser
Rifler fin. 22 lr.
Hagler
Rifler grov
Håndvåpen
Brukte Våpen
Fottøy
Våpenskap
 
 
[Du står her: Fottøy/Jaktstøvler]

JAKTSTØVLER

Crispi Villmark Jaktia Edition er en stabil lettvekter. Egner seg til den som ønsker en komfortabel høy støvel for jakt og tur. Mykt skaft som følger leggens naturlige fasong. Det smidige læret former seg godt rundt foten og gir en god passform, som resulterer i at støvelen responderer raskt og følger terrenget godt. Den heldekkende kalosjering gir støvelen økt slitestyrke. Mellomsålen i polyuretan sørger for en god og tilpasset støt absorbering samt en god stabilitet. Den grovmønstrede gummi sålen sørger for godt grep til underlaget i varierte forhold. God avrundet hælkappe for optimalt helgrep.
Dette gjør Villmark til en lett og slitesterk jaktstøvel som er egnet for lengre turer med og uten oppakning. En presis og vellstrukturert lettvekter med god stabilitet til aktive jakt og fjellturer. 

Overdel i fullnarvet 2,4 mm lær
GORE-TEX® Performance Comfort Footwear fôr 
CRISPI® utagbar Air Mesh + Felt + Active Carbons innleggs såle. Med gode pustegenskaper, tørker raskt og reduserer lukt. CRISPI® 3D konstruksjon transporterer fukt vekk fra foten og holder den tørr. 
Heldekkende sydd kalosjering

Pris kr 3499.-

Titan NW er en stabil lettvekter som er en forsterket versjon av sin forgjenger uten at det går på bekostning av de andre egenskapene til Titan. Egner seg til den som ønsker en komfortabel høy støvel for jakt og tur. Mykt skaft som følger leggens naturlige fasong. Det smidige læret former seg godt rundt foten som resulterer i en støvel som responderer raskt og følger terrenget godt.

Forsterket kalosjering gir støvelen økt slitestyrke. I tillegg har Titan NW en ny stabiliserende gelenk for optimal gangavvikling og ankelstøtte. Det gjør Titan NW til en lett og slitesterk jaktstøvel som er godt egnet for lengre turer med tyngre oppakning.
 
God avrundet helkappe for optimalt helgrep. En presis og vellstrukturert lettvekter med god stabilitet til aktive jakt og fjellturer.

Pris kr 3999.-

ALFA Jerv A/P/S GTX i fullnarvet lær og GORE-TEX-membran er vanntett og pustende, for å sikre høy komfort hele dagen. Det høye skaftet med Memoryfoam og ekstra mykt lær øker komforten ytterligere. Gummikalosjeringen og de triple sømmene, hvorav en forsterket med Kevlar, sørger for høy slitestyrke. Snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell justering. En lett EVA mellomsåle med stabiliserende PU-kiler holder vekten lav, mens Vibram® Grip AMG yttersåle i myk gummiblanding gir svært godt grep. God jakt med ALFA Jerv A/P/S GORE-TEX!

Pris kr 4999.-

ALFA Bever Perform GTX er en jaktstøvel i fullnarvet lær med universell passform. Skafthøyden sørger for stabilitet, mens GORE-TEX® membranen gjør støvelen vanntett og pustende. Snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell tilpasning. Triple sømmer, hvorav en forsterket med Kevlar, samt tå- og hælkalosjering øker slitestyrken. Den lette EVA mellomsålen sikrer lav vekt og god stabilitet, mens yttersålen Vibram® Grip AMG gir godt grep i variert terreng. Bever Perform GORE-TEX kommer i 3 ulike vidder: standard, ekstra bred og en modell med smalere passform spesialutviklet for dameføtter.

Pris kr 3799.-

Jerpe A/P/S GTX M BOA er en ekstremt lett støvel for jegere og turgåere som ønsker det beste utstyret. BOA® Fit System med to strammesoner muliggjør en presis og rask tilpassning av jaktstøvelen. Det vedlikeholdsfrie AlfaAir™ overmaterialet sikrer maksimal slitstyrke og lett vedlikehold, kombinert med GORE-TEX for ventilering og vanntetthet slik at føttene holde seg komfortable hele dagen uansett vær. Et forsterket lag rundt nedre del av støvlen og tåpartiet øker slitestyrken til skoene når de brukes i tøft terreng. Den nyutviklede Vibram® Grip ARG yttersålen sikrer utmerket grep selv i våte forhold og på varierte underlag, mens den lette EVA mellomsålen gir god demping og stabilitet. Med Jerpe A/P/S GTX kan du fokusere på opplevelsene og ikke utstyret!

Modellen har en tettsittende passform. Hvis du har en bred fot eller er usikker på størrelsen, anbefaler vi at du velger den større størrelsen.

Pris kr 4999.-

Zambezi High GTX® er støvler for jakt i tøft terreng. Støvlene er laget i semsket skinn og Cordura®, et ekstremt slitesterkt nylonstoff for maksimal holdbarhet. Membranet, GORE-TEX® Sierra er vanntett samtidig som det puster, perfekt når du er ute og jakter i skogen og været slår om. Yttersålen, Vibram® Bossolo, gir et optimalt grep på vått og ujevnt terreng. Støvlene er utstyrt med uttagbar innersåle som gir ekstra stabilitet og demping. Zambezi High GTX® er en suveren støvel som gir stabilitet, komfort og holder føttene dine tørre.

Pris kr 1999.-

.

VEDLIKEHOLD AV JAKTSTØVLER

Rengjøring:

Såle og sålekant regjøres med børste. Overlæret rengjøres med en fuktig klut. Meget skitne støvler vaskes i lukent vann med mild såpe, og skylles godt i rent vann. Skarpe gjenstader som stein og barnåler skal fjernes fra støvelen, da dette kan skade Gore-Tex membran.

Når du går avgir føttene dine både svette og salter. Dette kan etter en tid tette Gore-Tex membranen fra innsiden av skoen, og vanndampen hindres i å komme ut. Derfor vil du kunne føle at sokken din blir fuktig. Dette er ikke fordi skoen tar inn vann, men fordi dampen ikke slipper ut. For at Gore-Tex foret skal fungere og puste godt er det viktig å vaske skoen innvendig etter en tid. Dette gjør du best med litt lunkent vann og en liten dråpe Zalo. Gni med hendene eller forsiktig med en myk børste, skylle godt, stappes med avispapir og tørkes i romtemperatur. Sørg for at skoene er ordentlig tørre før de tas i bruk.

Alle støvler og sko, enten det er lær, kunstmateriale/tekstil eller Gore-Tex må behandles og vedlikeholdes. Gore-Tex vil holde vann ute selv om skoen i seg selv er ikke er vanntett. Dersom vannet får trekke igjennom skoen inn til Gore-Tex fôret vil den bli svært tung og mister isolasjonsevnen. I tillegg vil den ta lang tid å tørke og du risikerer at de mister fasongen. 

Tørk aldri skoene for nærme varmekilden, da blir skinnet stivt og hardt og kan sprekke opp. Når støvlene settes til tørking må pløsen åpnes maksimalt for god utlufting. Meget våte støvler stappes med avispapir for en kor periode, papiret fjernes etter en stund og støvlene lufttørkes. Ta alltid ut innleggssålene under tørking.

IMPREGNERING

- Fullnarvet lær:

Det aller beste resultatet får du ved å bruke voksbaserte, faste impregneringer. Påfør med børste, og blankpuss til slutt for å øke holdbarheten. Sprayimpregnering kan brukes til grunning under andre voksbaserte impregnering.

- Nubuck:

Bruk flytende, vannbasert impregnering. Det finnes spesielle børster til å rufse opp læret med dersom man ønsker å ta vare på skoens utseende. Smøres dette læret med voks vil det med tiden ligne mer på glatt lær.

- Tekstil/Syntet/Spalt:

For å opprettholde materiales vannmotstandsdyktighet er det viktig å impregnere fottøy laget av testil/syntet/spalt ofte. Sprayimpregnering egner seg godt, og er enkelt og hurtig å påføre.

 


 

 

 
Nyheter
 
 
Utviklet av Bysant AS