Intersport Bogstadveien
Produkter
Kikkertsikter.
Plomberte våpen
Lyddempere
Les Baer. Pistoler.
Håndvåpen utstyr
Luftpistoler
Luftgeværer
Tilbud skyting
Håndvåpen ammunisjons priser.
Jaktbekledning
Riflepatroner priser
Rifler fin. 22 lr.
Hagler
Rifler grov
Håndvåpen
Brukte Våpen
Fottøy
Våpenskap
 
 
[Du står her: Fottøy/Jaktstøvler]

 

JAKTSTØVLER

 Hunter Gore-Tex, pris: 3999,-

Crispi Hunter er vår bestselger, den har ekstremt god passform, slitesterk, stabil og lav vekt.

 

Crispi Hunter er laget i det beste vannavvisende fullnarvet skinnet, Gore-Tex Insulated Comfort Footwear fôr. Denne støvlen er egnet for tøft bruk, slitesterk og samtidig hurtigtørkende. Med Crispi Air Meash oppnår du enestående puste og anti svette/anti-lukt. Crispi sin 3D konstruksjon beveger fuktigheten bort og forlater foten tørr i hvert øyeblikk. Støvlen er utstyrt med A.B.S.S (Ankel Bone Support SYstem technology ved Crispi) som gir maksimal beskyttelse mot ankelen under alle forhold, begrenser begrenser trøtthet på nedre leddene selv etter svært lange turer. Hunter har virbram såle og EVA støtdempende mellomsåle som sikrer god grep. 

Størrelser år fra 36-49

Vekt: 930gram

.

.

.

NYHET! TITAN  pris: 3499,-

Årets nyhet fra Crispi: Jaktstøvel til kun 750 gram

På grunn av Crispi TWT (Themo Wire Technology) har Crispi klart å produsere en jaktstøvel ned i imponerende 750 gram, samtidig som støvlen er stabil og robust. I likehet med mange andre jaktstøvler har også Titan vannavvisende Nubuk yttermaterial med Gore-Tex membran som holder deg tørr på føttene. Støvlen er utstyr med Vibram yttersåle og polyurtan støtdemping som sørger for god komfort og bra grep i ulent og bratt terreng.

Størrelser fra 36-48

Vekt: 750 gram

.

.

.

Tyndra Gore-Tex, pris: 4499,-

Chevalier sin toppmodell med fantastisk passform, må prøves!

Laget av høyeste kvalitet med solid fullnarvet skinn for å sikre en mest mulig slitesterk overflate. Få sømmer gir maksimal levetid. En stiv Vibram ergonomisk såle med best mulig grep og en solid vulkanisert gummikant for å skjerme mot hard slitasje. Snøring lengt fremover på foten, en stor fordel når man går i ulent terreng. Front maljer har ruller for rask snøring og gir maksimal trykkfordeling. 

.

.

.

Jerv A/P/S Gore-Tex, pris: 4499,-

Alfa sin topp modell for komfort under krevende jaktforhold, "Best i test!"

Alfas kraftigste jaktstøvel med ekstra høyt skaft. Silkeskinn innvendig i hele skaftet gir en fantastisk følelse. Overdel i fullnarvet lær. Forsterkning rundt hele støvelen. Triplede sømmer i kevlar for ekstra god slitestyrke. Mellomsåle i lett EVA med stabiliserende PU-kile i hælen gir lav vekt og god komfort. Alfa Grip+ yttersåle i myk gummi og mønster tilpasset nordiske forhold. Fôret med silkeskinn laminert med Gore-Tex. Pustende og vanntett. Memoryfoam i ankelpartiet.

Størrelser fra 40-48 

Vekt 990 gram

.

.

.

Bever Pro Advance Gore-Tex, pris: 2999,-

En kraftig og stabil jaktstøvel med ekstra avstivet skaft gir god stabiltet når du bærer tungt eller går i bratt/ulent terreng/fjell. 

Bever Pro Advance er laget i fullnarvet lær og fôret med Gore-Tex Ultimate, slitesterk og hurtigtørkende. Triple sømmer, hvorav den ene er i kevlar for ekstra god slitestyrke. Mellomsåle i lett EVA med stabiliserende PU.kile i hælen gir lav vekt og god komfort. Alfa Grip+ yttersåle i myk gummi og mønster tilpasset nordiske forhold. Memoryfoam for ekstra god komfort i ankelpartiet. Dobbelt sett låsekroker og forsterket hæl og tå.

Størrelser går fra: 36 - 50

Vekt: 925 gram

.

.

.

NYHET!  BUKK A/P/S Gore-Tex, pris: 3999,-

Jakt & Fiske; "Den lave vekta og tettsittende fasongen, gjør uten tvil støvelen til en drøm å gå med, og føles nærmest som å ha på seg en joggesko"

VEKT: 700 g (str. 42)

Støvelen har Alfas nye, vedlikeholdsfrie yttermateriale, Alfa Air™, med lav vekt og svært gode pusteegenskaper. Ekstra forsterkning rundt hele støvelen sikrer slitestyrken. Gore-Tex®-membranen gjør den fullstendig vanntett og pustende, så føttene holder seg tørre under alle slags forhold. Skaftehøyden gir god stabilitet, mens det doble settet med låsekroker forenkler individuell tilpasning. Bukk A/P/S M har nyutviklet, grovmønstret yttersåle og ultralett EVA-mellomsåle som gir lav vekt og gode støtdempende egenskaper. Yttersålen er myk, og gir svært godt grep på vått underlag.

.

.

.

VEDLIKEHOLD AV JAKTSTØVLER

Rengjøring:

Såle og sålekant regjøres med børste. Overlæret rengjøres med en fuktig klut. Meget skitne støvler vaskes i lukent vann med mild såpe, og skylles godt i rent vann. Skarpe gjenstader som stein og barnåler skal fjernes fra støvelen, da dette kan skade Gore-Tex membran.

Når du går avgir føttene dine både svette og salter. Dette kan etter en tid tette Gore-Tex membranen fra innsiden av skoen, og vanndampen hindres i å komme ut. Derfor vil du kunne føle at sokken din blir fuktig. Dette er ikke fordi skoen tar inn vann, men fordi dampen ikke slipper ut. For at Gore-Tex foret skal fungere og puste godt er det viktig å vaske skoen innvendig etter en tid. Dette gjør du best med litt lunkent vann og en liten dråpe Zalo. Gni med hendene eller forsiktig med en myk børste, skylle godt, stappes med avispapir og tørkes i romtemperatur. Sørg for at skoene er ordentlig tørre før de tas i bruk.

Alle støvler og sko, enten det er lær, kunstmateriale/tekstil eller Gore-Tex må behandles og vedlikeholdes. Gore-Tex vil holde vann ute selv om skoen i seg selv er ikke er vanntett. Dersom vannet får trekke igjennom skoen inn til Gore-Tex fôret vil den bli svært tung og mister isolasjonsevnen. I tillegg vil den ta lang tid å tørke og du risikerer at de mister fasongen. 

Tørk aldri skoene for nærme varmekilden, da blir skinnet stivt og hardt og kan sprekke opp. Når støvlene settes til tørking må pløsen åpnes maksimalt for god utlufting. Meget våte støvler stappes med avispapir for en kor periode, papiret fjernes etter en stund og støvlene lufttørkes. Ta alltid ut innleggssålene under tørking.

IMPREGNERING

- Fullnarvet lær:

Det aller beste resultatet får du ved å bruke voksbaserte, faste impregneringer. Påfør med børste, og blankpuss til slutt for å øke holdbarheten. Sprayimpregnering kan brukes til grunning under andre voksbaserte impregnering.

- Nubuck:

Bruk flytende, vannbasert impregnering. Det finnes spesielle børster til å rufse opp læret med dersom man ønsker å ta vare på skoens utseende. Smøres dette læret med voks vil det med tiden ligne mer på glatt lær.

- Tekstil/Syntet/Spalt:

For å opprettholde materiales vannmotstandsdyktighet er det viktig å impregnere fottøy laget av testil/syntet/spalt ofte. Sprayimpregnering egner seg godt, og er enkelt og hurtig å påføre.

  

 

 
Nyheter
 
 
Utviklet av Bysant AS